Annet IJff lijsttrekker PvdA West Betuwe

31 augustus 2018

GELDERMALSEN- Woensdag 29 augustus hebben de leden van de PvdA West Betuwe de kandidatenlijst voor de aanstaande verkiezing vastgesteld. Onder luid applaus werd Annet IJff als lijstrekker gekozen. In totaal staan er 27 namen op de lijst met vertegenwoordigers uit nagenoeg alle kernen van West Betuwe.

KANDIDATENLIJST Annet IJff uit Buurmalsen is de huidige fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Geldermalsen en heeft al veel ervaring. “Ik kijk uit naar de verkiezingscampagne komende tijd met dit mooie team”, aldus de lijstrekker. Op plaats twee van de lijst staat Fred Kloppenburg uit Asperen en op drie Hennie Challik uit Neerijnen. Beide maken al deel uit van de gemeenteraad in respectievelijk Lingewaal en Neerijnen. Op de vierde plaats staat de eerste nieuwkomer, Bas Gradisen uit Geldermalsen. Richard Hoogveld die vorig jaar afscheid nam van de gemeenteraad van Lingewaal vanwege zijn verhuizing naar Rhenoy staat op de vijfde plaats. Rijk van der Wardt uit Heesselt is de zesde kandidaat op de lijst.

VERKIEZINGSPROGRAMMA De PvdA presenteerde aan de hand van tien punten op de website en social media al enkele punten uit het verkiezingsprogramma. De komende tijd worden de punten nader toegelicht en gepresenteerd.

De complete lijst wordt zo spoedig mogelijk gepresenteerd op de website: westbetuwe.pvda.nl