Zonder grap: Rode Koffietafel op 1 april

29 maart 2022

De informateurs Pieter van Veen en Harry Keereweer zijn op verzoek van Dorpsbelangen druk in de weer om een nieuw coalitie voor West Betuwe te vormen.

Wat zou de Rode Koffietafel de informateurs en formateurs mee willen geven voor een coalitie-akkoord? Wat is volgens jou belangrijk genoeg om de komende vier jaar mee aan de slag te gaan? Is dat zuinig omgaan met het (te) kleine budget? Moet misschien de WOZ omhoog? Of moet West Betuwe meer geld besteden aan kunst en cultuur? Veilige wegen? Meer huizen bouwen?

Op vrijdag 1 april om 10.30 uur staat de koffie klaar in bibliotheek De Pluk in Geldermalsen. Je weet: iedereen is welkom die hierover zijn zegje zou willen doen! En ook alleen luisterende Tafelaars zijn welkom.

We zullen proberen om het besprokene in een brief vast te leggen aan de informateurs. Of aan de formateurs als de informateurs vrijdag al klaar zouden zijn.

De kans is héél klein, dat de PvdA daadwerkelijk mee zal kunnen doen in een college. Hier is onze kans om inhoudelijk mee te praten. De koffie staat klaar!