Rode Koffietafel op 05 augustus

2 augustus 2022

In de gemeente West Betuwe ligt vanaf de start van de nieuwe gemeente de nadruk op ‘kerngericht werken’. Dit heeft in de eerste raadsperiode vooral vorm gekregen via het budget voor leefbaarheidsinitiatieven. In deze nieuwe raadsperiode gaat er vooral gewerkt worden met Kernagenda’s. Met een Kernagenda leveren kernen hun wensen in bij de gemeente maar dan gericht over meerdere jaren.

Platform Mooi Haaften is zeker niet de eerste kernorganisatie die een Kernagenda heeft ingeleverd. Maar ze zijn er wel erg trots op. Over het waarom zal Chris van Velzen van het Platform aanschuiven bij de Rode Koffietafel. Hoe organiseert het Platform het draagvlak in het dorp Haaften? Ook zal Patricia Visee -een van de gebiedsmakelaars van de gemeente West Betuwe-  aanwezig zijn. Hoe kan de gebiedsmakelaar bij het maken -en uitvoeren?- van zo’n kernagenda behulpzaam zijn?

De Rode Koffietafel staat klaar op vrijdag 5 augustus as. om half 11 in bibliotheek De Pluk, eerste verdieping. Iedereen is welkom om aan te schuiven.