5 februari 2018

PvdA Geldermalsen: Nieuwe fractie compleet en officieel geïnstalleerd

Tijdens de raadsvergadering in Geldermalsen op dinsdag 30 januari zijn Jeanette Koch, Johan van den Tweel en Jeroen Wijngaard beëdigd en maken zij dus na eerdere aankondiging nu officieel deel uit van de gemeenteraad Geldermalsen. Daarmee is de fractie geleid door Annet IJff weer compleet. De deels nieuwe fractie staat te popelen om de laatste maanden van de gemeente Geldermalsen de overgang naar West Betuwe zo soepel mogelijk te laten verlopen en daar waar nodig scherp te zijn en te blijven op de nog te nemen besluiten. Om zo ook een sterke en sociale gemeente West Betuwe neer te zetten in samenwerking met de fracties uit Neerijnen en Lingewaal.

Annet IJff neemt naast het fractievoorzitterschap ook plaats in de commissie Bestuur & Middelen (was Grondgebied), Johan van den Tweel zal plaatsnemen in de commissie Grondgebied en Jeanette Koch zal met Jeroen Wijngaard als plaatsvervanger plaatsnemen in de commissie Samenleving. Via de website zullen de nieuwe fractieleden zich later nog kort introduceren, daarnaast proberen we vanuit de commissies regelmatig ene kort nieuwsbericht te plaatsen over actuele onderwerpen die spelen.

Wilt u in contact komen met één van de fractieleden of iemand anders namens de PvdA West Betuwe vul dan het contactformulier op de website in of kijk bij “Wie is Wie” onder het menu “Onze Afdeling”.

v.l.n.r.: Jeroen Wijngaard, Annet IJff, Jeanette Koch en Johan van den Tweel.