Geen BBQ dit corona-jaar. Wel een werkbezoek

16 juni 2020

Voor de leden van onze afdeling:

We hebben het al eerder aangekondigd: onze PvdA-barbecue kan op vrijdag 26 juni niet doorgaan. Het wordt te ingewikkeld om samen aan de barbecue 1 ½ meter afstand van elkaar te houden. En zeker als het geen echt lekker weer zou zijn, wordt een samenkomst met onderling afstand houden wel erg ingewikkeld.

Maar we willen wel het traditionele werkbezoek houden! Dat kan best verantwoord met ruime afstand van elkaar. Het bestuur nodigt je daarvoor van harte uit. We gaan dit jaar een bezoek brengen aan een project van de dijkverzwaring Gorinchem-Waardenburg. We gaan namelijk naar Vuren. Gerard Nieuwenhuis, oud-heemraad voor de PvdA bij Waterschap Rivierenland zal ons daar rondleiden bij een interessant dijkversterkingsproject.

De dijkversterking wordt benut om Vuren en de Waal meer met elkaar in verbinding te brengen. Bij Vuren maken we een wandeling in de uiterwaarden waar de ontwikkeling van natuur en de mogelijkheden van recreëren langs de Waal versterkt worden.

Je wordt op vrijdag 26 juni 2020 om 16.30 uur verwacht tegenover Waaldijk 74 in Vuren.

Er is daar redelijk wat parkeerruimte, maar het is onzeker of alle parkeerplaatsen vrij zijn.

Mochten alle parkeerplaatsen vol zijn, dan kun je daar altijd nog langs de dijk parkeren.

Normaal zouden we zeggen: probeer te carpoolen, maar in verband met het afstand houden, is het niet verstandig om samen te rijden. Ook al je gezinsleden zijn van harte welkom, met hen samen rijden is uiteraard geen probleem

We vinden het deze keer fijn als je even per mail of telefoon meldt dat je komt.

Het bestuur hoopt je op vrijdag 26 juni aanstaande om 16.30 uur te kunnen begroeten in Vuren.